2.3.2012

Pure elegance

Heei :) Eilen ei tosiaan tullu postausta, oisin kyllä tehny mut jostaki syystä en saanu nettiä toimimaan millää taval, mutta postaanpa tänää eiliset kynnet. Ja sit tänää en oo tehny näille mitään, olin laskettelemassa kokopäivän, sillä meillä oli koulus talviurheilu päivä. Oli kyllä mukavaa mut nyt on paikat nii kipeenä et ois voinu vähentää sitä laskettelua parilla tunnilla.
 Ainiin ja viel et huomenna ja ylihuomenna ei tuu postausta, lähden helsinkiin ja en ota kameraa mukaan. Kone kyllä lähtee mutta mitäpä tänne kirjoittaisin ilman kuvia tai jotain juttua kynsistä.

Mutta päivän (eilisen) kynsiin.

Tuollaiset eilen tein. Nimettömän nuo... mitä noi on no tollaset kulmikkaat koriste jutut (?) :DD vähän sotkeutu mustalla, en oo varma huomaako tosta nii selvästi. Mut joo sotkeutu koska en näköjään ollut muistanut puhdistaa dotting toolia edellisen käytön jälkeen.
Lakkana china glaze pure elegance, laitoin ton alle kyllä mavalan valkeaa lakkaa ihan vaan et näkyis selvemmin. Ilman mitään tuolla alla tää lakka on aika vaaleeta. Koristeluun niitä koriste juttuja, joiden nimeä en tosiaankaan tiedä. 

Seuraava postaus tulee viimestään sit sunnuntaina, niinkuin tossa alussa jo kerroin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

aaw mitkä vauvakädet