6.3.2012

Leopardia + ostokset

Hei! Sainpa vihdoin kuvattua Helsingin ostokseni :D Ne on siis tässä postauksessa leopardi kynsien lisäksi. Sitten sain myös tehtyä tilauksen Cesarsiin, jonka pitäs saapua tässä kai muutaman päivän sisällä tai yleensä on saapunut parissa päivässä.
 Mut tässä eka nää ostokset mitä ostin Helsingistä. Niitä ei tosiaan ole paljoa, mutta mitä nyt yhessä päivässä kerkes ostelemaan, kun toinen päivä oltiin hevosmessuilla.
Ekana ostoksena Guessin aivan ihana kukkaro. Rakastan tota ja uskon et pysyy käytössä mulla kauan. Ostin Guessin liikkeestä, 65€.
3 kpl Dependin lakkoja. Värit keltanen, 035, oranssi, 124 ja turkoosi 255. Rakastan noita oranssia ja keltasta mut nyt vähitellen oon alkanu tykästyy tuohon turkoosiinkin sen kokeilun jälkeen. Ja ostin Kicksistä maksoi 6€, koska oli osta 3 maksa 2.
Tollane kiva tummansininen takki. Huomasin just et ei oo kauheen tarkka kuva mut kumminki varmaan huomaa ton jotenkin. Stockmannilta noin 47€ muistaakseni.
Tää on varmaan paras ostos, oikeesti rakastan tätä ihan liikaa ja varmaan kesällä käytän tätä kokoajan. Tosiaan valkea "toppi" jossa etupuolella valkeaa pitsikuviota, tuollaista kukkaa. Näkyy alla olevassa kuvassa. Zarasta n.15€
Tummansiniset shortsit joista tykkään myös todella paljon. Mukana tuollainen valkea vyö en tiiä miksi tota nyt kutsuisin mut joo tollanen :D Zarasta n. 23€
Ja vikana vielä turkoosi espriten huivi. Kyllä oon ihan rakastunut huiveihin ja niitä lähtee melkein aina mukaan :D En tiiä mikä niissä viehättää mut ne on vaan niin ihania. Stockmannilta n.10€

Siinä oli ostokset ja nyt ne päivän kynnet.
Tummansinistä ja korallia yhdistettynä leopardi kuvioon ja hopeaan koristeluteippiin.
Lakkana h&m coral lakka ja Goshin oh my gosh 014 Deep sea blue. Koristelussa hopea koristeteippi ja Konad laatta m57.
Päätin muuten etten kokeile akryyli/geelikynsiä vaan ihan omia aion koittaa kasvattaa, tosin nää on tosi heikot ja sellaset pehmeet. En tiiä mikä näissä on vialla, käytän kyllä kovettajia ja hoidan näitä balsameilla mut nää on vaan pehmeet.

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

ihanat nuo kynnet!:) ja tuo takki aika unelma:)

.Heidi. kirjoitti...

Kiitos :) Joo tykkään tuosta takista itsekkin todella paljo. Etsin sinistä ja se löytyi vielä hyvin istuvana, joten oon tyytyväinen toho ostokseen!