31.3.2012

Miten hoidan kynteni?

Tätä postausta toivottiin, kai videona? Mutta aattelin että tästä tulis tylsä video, joten teen tän nyt kuvina ja jonkun muun postauksen videona, heti kun saan idean.

En hoida paljon kynsiäni, vaikka varmaan pitäisi sillä lakkaan näitä niin useasti. Ja nää hoito toimenpiteet teen jokatoinen päivä ja silloin kun en tee kokonaan tuota hoitoa niin käytän vain balsamit ja kovettajan/aluslakan.

Aloitan rasvaamalla kädet ja kynsinauhat huolellisesti. Varsinkin kynsinauhat, sillä ne menee mulla tosi helposti huonoon kuntoon. Rasvaan myös kynnen päältä. Rasvana mulla on tällähetkellä erisan käsivoide (herkälle iholle) ja voin kehua tätä, tää on oikeesti mahtava ja hoitaa kyllä kunnolla ja pitää kädet kosteina eikä päästä kuivumaan.



Tämän jälkeen viilaan kynnet. Viilaamisessa käytän Models Ownin kynsi "bufferia" en oo varma millä nimellä tota yleensä kutsutaan, mut kuitenkin sillain et viilaan kynnet ns. tosta päältä, eli tuosta johon laitetaan kaikki lakka yms.

Sitten balsamoin. Laitan kynsibalsamia ja kynsinauha balsamia. Kynsinauhabalsamia saatan laittaa joskus myös lakkauksen jälkeen, riippuen siitä kuinka huonossa kunnossa kynsinauhat on. Levitän balsamin kynnelle annan sen imeytyä, kun se ei enää imeydy hieron sitä kynnen päälle, jotta imeytyisi. Saman teen kynsinauhabalsamin kanssa.
 Käytän Trindin balsameita. Tän jälkeen laitan Opin Chip Skippiä, jotta päälle laitettava lakka ei lohkeilis. Tää chip skip on tosi vetistä, melkein vettä tai siis koostumukseltaan se on ihan sellasta liurua. Imeytyy todella nopeasti kynsiin 2-4 sekunnissa.




Ja vikana laitan kynnenkovettajan, jota käytän myös aluslakkana. Sitä laitan yleensä 1 kerroksen, mutta kaksi jos kynnet on tosi pehmeet ja katkeilevat sillähetkellä.
 Käytän trindin kovettajaa.



 Ja sitten lakkaan sen päälle normaalisti :D

Mut joo tosiaan lisää postaus ideoita, ois kiva jos laittasitte niitä kun itse en aina keksi.



Ei kommentteja: