5.3.2012

Liukuvärjäystä

Hei! Joo tänää luvassa liukuvärjäystä. Ite rakastan todella, todella, todella paljon liukuvärjättyjä kynsiä ne vaan on niin kauniit! Yleensä teen liukuvärjäyksen vaan yhdellä värillä, mut tänään päätin kokeilla kahta ja tykkään todella paljon lopputuloksest.

 Ainii mun piti tähän laittaa ostoksiakin Helsingistä, mutta en löytänyt Zaran kassia jossa oli vähän ostamiani vaatteita, joten huomenna tulee ne ostokset sittenkin sillä haluun mielummin laittaa kaikki samaa postauksee, ku erillisiin se ois jotenki liika sekavaa. :D

Tuollaiset tein, turkoosia ja pinkkiä. Rakastan tota väri yhdistelmää.
Lakkoina Dependin 255, joka on muuten myös yksi uusi tulokas. Koitin sitä tänään ihan koko kynnelle niin huomasin että tulos oli todella matta, ihan yllätyksenä tuli mutta kiva, tykkään matasta myös paljon. Sitten pinkki on SinfulColorsin Cream Pink 152 ja päälle laitoin miss selenen 137, vaaleeta glitter lakkaa. En oo aikoihin käyttänyt miss selenen lakkoja koska en tykkää niistä ollenkaan :D Mulla on niitä tuol jonkiverra käyttämättöminä mutta.. en tiiä en vaa tykkää niistä, toi väri tosin oli täydelline noihin kynsiin joten sitä oli pakko laittaa.
Liukuvärjäys tapahtui sit keittiösienen palasella töpöttelemäl.

Ei kommentteja: