22.3.2012

Ehehe en keksinyt otsikkoa tälle, sillä tässä tulee nyt kahden päivän kynnet kun en eilen jaksanut postailla. Oon tänäänkin ollut todella laiska enkä oo koulupäivän jälkeen tehnyt mitään muuta kuin istunut koneella ja kuunnellut muutamaa biisiä kokoajan vuorotellen. Paitsi et ostin kyllä elokuviin liput perjantaiksi. Nälkäpeliä olisin menossa katsomaan, innolla ootan. Oon kuullu siitä niin paljon hyvää ja oisin lukenut sen kirjanakin mut eh kirjat ei ole ihan mun juttu, lainasin sen joskus luin kolme sivua ja palautin sitten en vaan jaksa kirjoja.

Ainiin ja sit et te vähäisetkin lukijat kertokaa millasia postauksia haluatte yms... Jos video postauksia niin mikä aiheena ja niin. Haluisin todella paljon tietää mitä haluaisitte ja parhaani mukaan yritän toteuttaa lähes kaikki. Eli tuohon tän postauksen alle kommenttiboksiin voi laittaa toiveita niin koitan toteutella niitä.

Mut joo eka voisin nää eilisen kynnet.

Tuollaiset aika kesäiset kukkakynnet tein. Lakkana opin not like the movies, joka on Katy Perry kokoelmasta. Rakastan tuota lakkaa todella paljon, vaikka muuten en ole vihreän fani kynsissä, mutta toi sävy on jotenkin niin jännä usein näyttää aika maastonvihreältä mutta joissakin valoissa sinertää, on liila tai näyttää harmaalta.
Kukat tehty dotting toolilla lakkana Mavala white 49. Koristelussa strasseja.

Tän päivän kynnet sitten. (Joo tiedän nää on tosi tylsät mut en tosiaan keksinyt mitään ja laiskottaa :DD)

Tuollaiset tein. Ja tosiaan toi on levinneen näköinen aivan tarkoituksella, ois ollu tylsää tehdä vaan normaalisti viivoja, joten halusin kokeilla jotain muuta.
Lakkoina O.P.I Russian navy - matte
Naturel 2 way art pen white
H&M dark hot red

!! Ja joo niitä toivepostauksia saa laittaa !!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tee videopostaus kynsienhoidosta? :)