16.3.2012

Metallin hohtoa + ostoksia

Oon alkanu huomata että monen otsikon perässä on "+ ostoksia" voisi alkaa pikkuhiljaa vähentelee kaupungilla käyntiä, tosin ei sieltä yleensä tartu mukaan paljoa.
 Mutta tänään kun kävin sokoksella ilokseni huomasin että Make Up Storen tuotteet on saapunu sinne essien lisäks!! Vielä en tosin mitään ostanut, sillä en aluksi niitä huomannut ja olin käynyt jo maksamassa tuotteeni joten en enää viitsinyt mennä kassalle uudelleen. Kävin taas himoitsemassa Nicki Minaj kokoelmaa ja sinne oli saapunut kaikki värit siitä aattelin käydä ostamassa yhden niistä mutta vasta bussissa muistin "ainiin se lakka", yh pitäs alkaa muistamaan paremmin, mutta käympä sen ostamassa seuraavan kerran kun kaupungilla käyn veikkaan et niitä on vielä silloinkin siellä.

Ompas epätarkka kuva mutta tollaset ruskean/kultaisen metallisen väriset, joissa hopealla konad kuvio.
Tuossa näkyy hieman paremmin, anteeksi pinkki heijastus kamerastani.
Lakkoina Goshin 573 Golden brown, leimauksessa Goshin 555 silver ja laatta m25.

No mut ostoksiin. Tosiaan lähdin ettimään sitä mattapäällyslakkaa, mutta sitä ei löytynyt mistään. Kävin lähes kaikki kaupat läpi kahteen kertaan joissa myydään kynsilakkoja, mutta ei vain löytynyt.

Eka tollainen korallin värinen huvi h&m, 9.95€ Rakastan tota väriä ja toi kuviointi on ihana, noita oli myös sellasena sini/vihreenä jonka olisin halunnut myös mutta toi päty nyt mukaani.
Sormus paketti, jossa mukana paljon pieniä erilaisia hopeisen värisiä sormuksia. H&m 3.95€ Mulla on huonoja kokemuksia h&m sormuksista mm. sormet menny siniseks pariks päiväks mutta noi oli ihanat ja tuollaisia olen etsinyt, joten en voinut vastustaa kokemuksista huolimatta.

Kultaisen värinen kello kaulakoru, kultasta kaulakorua olen etsinyt myös, joten sattuvasti löyty tuollainen. H&m 4.95€
Trindin kynnenvahvistaja. Vanha loppui, joten oli pakko hankkia uutta sillä oon tokaissut tuon toimivaksi. Luulin et toi olis ollut mattavärinen valkee niinkuin aikaisempi ja otin sen siitä matta "kohdasta" mut toi on enemmä tuollainen helmiäisvalkee, mut ihan kiva toikin, yleensä lakkaan sen päälle joten sitä ei kauheasti näe niin sillä ei oikein ole väliä. Sokos muistaakseni noin 14€
Ja viel vikana tollanen vaaleanvihree  Models Ownin kynsilakka nimeltään Endamame, seassa hieman shimmeriä jota ei kyllä huomaa helposti. Tosi kesäinen väri ja ihana. Seppälä 4.95€

Ei kommentteja: