4.4.2012

That's hot! Pink

Ihan aluks et mahtavaa et teitä lukijoita tai julkisia lukijoita on jo yli 20! Katotaa jos ton kunniaks tekisin sen video postauksen, tosin aihe uupuu.
 Mietin äsken kauan et mitä lakkaa en ole vielä kokeillut tai testannut mihinkään. Tosi hankalaa kun kokeilen aina melkein kaikkia mut sit tajusin, tota uutta opia joka on mini pullossa en ole vielä kokeillut, joten se pääsi testiin ja sillä laitoin päivän kynnet.


Normaali cream (?) pinkki. Väri on todella pinkki, mutta ei silti sellane kirkas ja kauheen silmiinpistävä. Ei yllä suosikkeihin, mutta silti tykkään tästä.



Koristelujen kanssa. Löysin tuolta strasseja joita en oo koskaan käyttänyt. Paljon erilaisia mutta noi pääs tälläkertaa käytettäväks. En tajua miks en ole aiemmin noita käyttänyt sillä nää on aivan ihanan väriset.


Alla O.P.I That's hot! Pink, nimettömässä neliön mallisia strasseja, muissa kynsissä Make Up Storen Asun.


Ja niitä postaus ja video ideoita ottaisin vieläkin vastaan ihan mielelläni.




2 kommenttia:

hän kirjoitti...

Jännää, et toi That´s Hot! Pink, on täysin saman väristä (ainakin kuvista näyttää) kuin Strawberry Margarita. Vielä kun sulla on tosta pullosta kuva tolleen, niin olin sillee, et siulkii on semmone samanlaine pullo tota Strawberry Margatitaa. Käyppä vaik miun blogista kattoo, et minkä laist se on, jos et tiedä! :D

http://minajaminunkynnet.blogspot.com

.Heidi. kirjoitti...

Onhan toi tosiaan aika samanväristä :D