9.4.2012

Jade Stone + kuva tuto

Hei :) Multa tosiaan toivottiin jotain helppoa lakkausta, mihin ei tarvitse juuri mitään erikoisia koristelu välineitä, joten toteutimpa sen tänään. Vasta kun olin ottamassa toista kuvaa tajusin että tästäkin ois voinut tehdä videon, mut se meni sit siinä joten tyydyin kuviin.

Lakkailin tosiaan tuolla Models Ownin ihanalla vihreällä, oikeastaan aika mintunvihreällä Jade Stone nimisellä lakalla, en taida olla vielä esitellyt sitä täällä kummoisemmin, joten kerron nyt siitä hieman.
 Lakka on siis aika mintunvihreä cream lakka. Ei mikään kauhean vaalea, muttei silti tummakaan aika väliltä :D Suti on hyvä niinkuin muissakin models owneissa ja mielestäni myös levittyy hyvin, peittää 1-2 kerroksella. Tosin kuivuu aika hitaasti kynnelle.


Mutta siihen pieneen kuva tutoon. Tarvitsen jonkun lakan alle, väri voi olla mikä vaan. Itse mietin kauan väriä tuon Jade Stonin ja sen vaaleanpunaisen Gina tricotin lakan välillä, päädyin kuitenkin tuohon vihreään. Sitten valkean lakan ja jonkun muun lakan joka käy valitsemaasi lakkaan (jade stone), valitse tässä mieluiten nail art lakka tai käytä hammastikkua, pientä sutia/sivellintä tai dotting toolia kuitenkin jotain pienipäistä. Jos haluaa niin jotkut pienet strassit käyvät myös tähän.


Itse käytin noita lakkoja. Naturel 2way koristelakka ja Mavalan 49 white. Lisäksi dotting toolia ja alla tietenkin tuota Models Ownin Jade Stonia.


Aloitin tekemällä dotting toolilla valkealla lakalla kolme aika suurta palloa ihan kiinni toisiinsa "piirittäen" tuollaisen pienen alueen.


Tämän jälkeen lakkasin normaalisti valkealla lakalla tuon kulman joka jäi ilman valkeaa lakkaa noiden pallojen keskelle.
 Sitten otin koristelakan (minulla pinkki 2way) ja vedin ohuen "rajauksen" valkean kuvion ympäriltä ja vielä pienet pisteet toisella päällä (tässä voi käyttää myös esim. hammastikkua) tuolle vihreällä puolelle.


Voi koristella vielä strasseilla tai joillakin muilla pienillä koristeilla. Laitoin itse vielä pienen vaaleanpunaisen rusetti strassin nimettömään valkeaan kohtaan.

Oon nykyään alkanut tykkäämään todella koristeellisista lakkauksista, joten tämä oli vähän erilainen. Tykkään tästä silti aika paljon ja tätä voi myös muunnella monella eritavalla itselleen sopivaksi. Helppo, nopea ja kiva lakkaus.

Tähän vielä himotus china glazen nälkäpeli lakoista, en pari viikkoa sitten vielä oikein innostunut niistä mut eilen iski joku halu saada niistä muutama. Harmittaa vain kun täällä missä asun ei ole mitään kauppaa joka myisi china glazen lakkoja, joten taidampa alkaa kierrellä eri nettikauppoja.

China Glaze - The Hunger Games - Stone Gold 

China Glaze - The Hunger Games - Hook And Line

Tähän loppuun taas, että otan vastaan postaus ideoita.



2 kommenttia:

julia kirjoitti...

Ihanat kynnet oot taas lakannu♥ Teen varmaan pian samanlaiset (: Postaus idea: jotkut kynnet jotka on koristeltu siveltimellä?

.Heidi. kirjoitti...

Kiitos :) Hmm saisko tarkennusta millaisella siveltimellä? :DD