5.4.2012

Riikinkukko

Hei! Meinasin tänään jo tehdä videon jostakin, mutta mutkia matkassa. En löytänyt videokameraa mistään, ei ollut kirjastohuoneessa eikä aulassa joten en tiedä minne on laitettu. Toiseks en ees ois tienny mistä olisin voinut tehdä sen. Joten ideoita?
 Olin tänään tosiaan poissa koulusta ja oli ihanaa kun sain nukkua niin pitkään. No mut kynsiin. Meinasin tehdä tänään käsin koristellen nallepuh, tikru, nasu ihaa ja mitä muita niitä onkaan kynnet mut kärsivällisyys loppui nasun korvissa joten ne lähti pois kynsiltä, tosin kerkesin nappaamaan kuvan siitä miltä kynsien "pohja" näytti.


Ihan pohjalla on Trindin kynnenkovettaja, joka on tuollainen aika helmiäis valkea. Päälle on töpötelty eri pinkkejä, Color Club Yum Gum, O.P.I La paz-itively hot, O.P.I That's hot! Pink, Gina Tricot 56 pink candy ja töpöttelyjen päälle lakattu vielä pari kerrosta Lumene Natural code 3 be happy vaalentamaan lopputulosta.


Tosiaan noi ei ollukaan sit ne päivän kynnet, vaan suunitelmiin tuli muutos ja tein riikinkukko kynnet, tai vain riikinkukon sulkia.

Alla Essie 74 Tart deco. Musta Mavala 48 black. Turkoosi/sähkönsininen Trindin (ei nimeä?) ja kultainen O.P.I Bling Dynasty.


Elikäs ehdotuksia postauksista ja videoista otan vastaan, kommentoikaa!!


Ei kommentteja: